2 kreatív módja annak, hogy díszítse otthonát asztalnok.hu terítőkkel

Levendula asztalterítő

Levendula asztalterítő

Szeretné feldobni az otthoni dekorációt? Keresse a www.asztalnok.hu honlapot, ha asztalterítőre és terítőre van szüksége! Az asztalnok.hu gyönyörű terítők, kerek terítők, húsvéti dekorációk és húsvéti asztali díszek széles választékát kínálja, amelyek életet visznek a ház bármely helyiségébe. Akár klasszikus, akár modern terítőket keresel, minden stílushoz találsz náluk valamit. Az egyedi asztali futók választékával pedig gondoskodhat arról, hogy minden étkezés olyan alkalom legyen, amelyet érdemes megünnepelni. Győződjön meg róla, hogy még ma megnézi az asztalnok.hu kollekcióját.
1. Készítsen egyedi asztaldíszt: A terítő remek kiegészítője lehet a dekorációnak, és akár egyedi asztaldíszként is használható. Egyszerűen terítse a terítőt egy váza vagy gyertyatartó fölé, és hagyja lógni. A terítővel rögtönzött “futót” is készíthet a vacsoraasztalra.
2. Adjon hozzá egy kis színt: Ha otthonának nagy szüksége van egy kis színre, akkor fontolja meg egy élénk színű terítő használatát. Ez azonnal feldobja bármelyik helyiséget, és színfoltot adhat egy egyébként unalmas térnek. Válasszon merész nyomtatást vagy mintát, ha igazán nagyot akar szólni.

Leave a Reply